R3 Duatlo

Com arribar

El Duatló Vil·la de Ripollet  es celebrarà el dissabte 27 d’agost a les 9:00h. El punt de sortida i arribada de la competició serà el carrer Magallanes, 22, just davant del poliesportiu municipal del poble. La zona de boxs serà el mateix aparcament del poliesportiu.

El duatló infantil es celebrarà el mateix dissabte del mes d’agost i una vegada hagi finalitzat el Duatló Vil·la de Ripollet, a les 11:15h. Sortida i arribada el mateix punt del Duatló absolut.L’organització i la ubicació de l’esdeveniment disposa de zona per a l’escalfament dels atletes

Aparcament

Hi haurà habilitada una zona d’aparcament just al davant del poliesportiu municipal des de les 7:00h de dissabte 27 agost fins a les 8:15h del mateix dissabte.

Passat de l’hora fixada, els participants hauran de buscar lloc d’aparcament fora de la zona del poliesportiu municipal.

Aquest aparcament s’ha de tancar abans de l’inici de la prova i durant el desenvolupament de la mateixa, perquè afecta als circuits dels diferents sectors de cursa a peu i bicicleta.

L’aparcament
quedarà obert per la seva sortida de vehicles una vegada finalitzi la cursa infantil.