R3 Duatlo

Inscripció i categories

INSCRIPCIÓ

La inscripció és personal, i només serà vàlida previ pagament i acceptació del present reglament. Es pot realitzar a través de https://xipgroc.cat/ca/curses/DuatloRipollet2022/duatlo/inscripcio/5k-20k-2k

Les inscripcions es tancaran, quan s’assoleixin els 250 inscrits en el Duatló de Ripollet, els 100 inscrits en el Duatló infantil, o bé a les 24h del dijous anterior a la prova 25 d’agost de 2022.

En cap cas es realitzaran inscripcions el dia de la prova. Una vegada feta la inscripció, no es podrà fer cap devolució, ni cap devolució dels diners, a no ser per causa major exposada a l’organització.

L’organització queda exonerada de qualsevol responsabilitat en cas d’existir qualsevol error, o omissió a les dades subministrades pel participant que impedeixi la seva identificació, o comunicació. L’organització es reserva el dret de cancel·lar qualsevol participació amb dorsals que no siguin els originals subministrats per l’organització.

Pels participants menors d’edat caldrà l’autorització de la mare/pare/tutora/tutor legal que haurà de lliurar en el moment de fer la inscripció, es pot descarregar l’autorització pdf del web, adjuntant fotocòpia del DNI de la responsable del menor i les seves dades de contacte. Els menors d’edat hauran d’estar acompanyats abans i després de la prova per la persona que designi el responsable del menor.

Preus

Els preus, amb Xip propi i amb l’assegurança inclosa, són els següents:

Federats:

  • 22€ veterans, sub23 & absolut
  • 17€ juniors
  • 7€ infantils

NO federats:

  • 27€ veterans, sub23 & absolut
  • 22€ juniors
  • 12€ infantils

Amb lloguer de Xip +3€.

2€ de cada inscripció serà destinat a la AECC

Xip obligatori

Per participar a la prova és obligatori fer-ho amb xip. L’empresa encarregada del cronometratge serà CHAMPIONCHIP. El xip és personal i intransferible, en cas de disposar de xip groc, cal indicar el seu codi al fer la inscripció. En cas de no disposar de xip propi, l’organització i l’empresa de cronometratge facilitarà un xip de lloguer, que serà entregat amb el dorsal de la prova i que s’haurà de tornar en el moment de finalitzar la mateixa. Aquest lloguer de xip tindrà un suplement de 3€ en el moment de realitzar la inscripció.

Recollida de dorsal

Tots els inscrits, federats i No federats, han de recollir el seu dorsal, ja que es tracta d’una prova OPEN i que no entra en lliga, ni en cap competició de la federació. Els dorsals seran assignats per l’organització de forma cronològica segons inscripció. La recollida es pot fer els dies previs, dijous dia 25 a partir de les 16:00 i divendres dia 26 d’agost, tot el dia al Decathlon de la Maquinista.

La recollida del dorsal es pot fer el mateix dia, al punt indicat de recollida de dorsals des de les 7:30h fins a les 8:30h del matí.

Davant de qualsevol incidència caldrà comunicar-ho a l’organització.

En el moment d’entrada a boxs l’organització col·locarà el dorsal a la bicicleta.

CATEGORIES


S’estableix una categoria absoluta femenina, i una masculina, i a part, hi haurà les següents categories:

Infantils (anys 2012-2017, és a dir, de 5 a 10 anys)

Junior 17-19 anys

Sub23 20-23 anys

Sènior 24-39 anys

Veterans1 40-49 anys

Veterans2 50-59 anys

Veterans3 60 o més anys

La categoria Cadet no podrà disputar aquesta prova per la seva distància.